Som FesmelaWeb.cat.

La nostre motivació és fer-te una web amb la que et sentis a gust. Puguis transmetres i explicar tot el que ofereixies i els clients et trobin i entenguin els beneficis de treballar amb tu.


Qui som

Gent multidisciplinar, amb molts interessos que ens han portat fer moltes web i a aprendre'n molt pel camí. Apassionats del wordpress i les possiblitats que ofereix per fàcilment crear una finestra on el món pugui coneixe't a tu i al teu negoci. Tot i que venim de lluny i abans de tenir aquestes eines hem picat molta tecla i molt de codi.

Àlex

Analista Programador


Xènia

Dissenyadora


Disseny

Disseny de web, butlletins, pàgines de venta i tot allò que necessitis per fer arribar el teu negoci fins allà on vulguis, transmetent en tot moment la teva identitat de marca.

Estratègia

T'ajudem en l'estratègia perquè la teva web arribi al públic objectiu que t'interessa i puguin entendre fàcilment tots els beneficis que els aportarà treballar amb tu.

Digital

Utilitzem la teconologia adaptada a tots els dispositius a través dels cuals vulguis arribar al teu públic objectiu.

Marketing

A vegades amb la web no n'hi ha prou. Necessitaràs ser visible en determinades xarxes socials, escriure en un blog regularment o enviar butlletins electrònics per crear fidelitat entre els teus clientes. T'ajudem també en tots aquests aspectes.

Com treballem

1 Després d'una reunió presencial o telefònica endreçem i estudiem quines són les vostres prioritats i objectius per tradurïr-los en una proposta adaptada totalement a les vostres necessitats.


2 Una vegada hem acordat quina és la propota adequada ens posem a treballar en el vostre projecte respectant plaços d'entrega.


3 Finalment fem una revisió conjunta i les modificacions necessàries per acabar i publicar la vostra web. Enllaçant també a plataformes com mailchimp, mailraley o d'altres.